
מצרכים:
1 חבילה אטריות רחבות של אסם (גדולה)
1 גביע גבינה לבנה 5% (אפשר גם יותר)
300 גרם גבינה מלוחה מגורדת
300 גרם גבינה צהובה מגורדת
קורט מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית פלפל אדום
1 בצל
1 קופסת פטריות חתוכות
אופן הכנה:
1. שמים בסיר את האטריות , מביאים לרתיחה עד שהאטריות מתבשלות בערך 15 דקות. מסננים ושמים בקערה גדולה.
2.מטגנים במחבת את הבצל עם הפטריות עד להשחמה מלאה ומוסיפים לקערה של האטריות, מוסיפים את הגבינות ואת שאר התבלינים ואת הביצים מערבבים ומכניסים לתנור בחום של כ- 150 מעלות
לאחר שהפשטידה מוכנה אך לפני שמוציאים מהתנור מוסיפים קצת גבינה צהובה עד להשחמה.
בתיאבון.