מרכיבים :
1 בגט עבה חתוך במרכז
5 שיני שום קצוצות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/4 כוס שמן זית
שתי כפות פרמזן מגורד
קורט אבקת פלפל קאיין חריף
מלח ופלפל
אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
מערבבים בקערה את השום הקצוץ עם הפטרוזיליה, מלח ופלפל טרי.
שופכים לקערה את שמן הזית ומערבבים.
מורחים את הבלילה על שתי פרוסות הבגט ומכניסים לתנור ל- 10 דקות.
מוציאים מהתנור, מפזרים על הטוסט את הפלפל החריף ואת הפרמזן.
מכניסים לתנור שכבר כובה ל-2 דקות על מנת שהגבינה תימס.
בתאבון
דעה אישית:
אני הכנתי את מתכון זה בבית שלי וזה יוצא ממש טעים, מומלץ לכולם
קרדיט ל: "רוטב"