לחם שום-מומלץ.


לחם שום-מומלץ.
מרכיבים : 
1 בגט עבה חתוך במרכז 
5 שיני שום קצוצות 
2 כפות פטרוזיליה קצוצה 
1/4 כוס שמן זית 
שתי כפות פרמזן מגורד 
קורט אבקת פלפל קאיין חריף 
מלח ופלפל 

אופן הכנה:
מחממים תנור ל- 180 מעלות. 
מערבבים בקערה את השום הקצוץ עם הפטרוזיליה, מלח ופלפל טרי. 
שופכים לקערה את שמן הזית ומערבבים. 
מורחים את הבלילה על שתי פרוסות הבגט ומכניסים לתנור ל- 10 דקות. 
מוציאים מהתנור, מפזרים על הטוסט את הפלפל החריף ואת הפרמזן. 
מכניסים לתנור שכבר כובה ל-2 דקות על מנת שהגבינה תימס. 
בתאבון 


דעה אישית:
אני הכנתי את מתכון זה בבית שלי וזה יוצא ממש טעים, מומלץ לכולם

קרדיט ל: "רוטב"