כנפי עוף מטוגנות עם צ'יפס

מצרכים:16 כנפי עוף מנוקות, חצויות לשניים.
2 ביצים טרופות עם מלח ופלפל.
1 כוס קמח.
לרוטב:3 כפות שמן זית.
2 שיני שום קצוצות.
3 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ.
3 בצלי שאלוט קצוצים.
3 כפות רכז רימונים
3 כפות סוכר חום.
2 כפות מיץ לימון.
חצי כוס מים.
עירית קצוצה.
אופן הכנה:- טובלים את הכנפיים בביצה ואחר כך בקמח ומטגנים בשמן עמוק כמה דקות, עד שהכנפיים שחומות.
- שמים במחבת רחבה או בווק את השמן וכשהוא חם מטגנים בו את השום, ג'ינג'ר ושאלוט, מטגנים דקה.
- מוסיפים את שאר החומרים של הרוטב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הכנפיים ומבשלים יחד שלוש דקות, עד שהרוטב סמיך יפה ומצפה את הכנפיים.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את העירית ומגישים עם צ'יפס.
צ'יפס אמיתי

מצרכים:6 תפוחי אדמה קלופים.
שמן קנולה.
אופן הכנה:- חותכים את הצ'יפס.
- מחממים את השמן ל-180 מעלות (בצ'יפסר או עד שמבעבע קלות בסיר עם שמן).
- מטגנים את הצ'יפס פעם אחת, כ-80 אחוז. מוציאים ומסננים.
- לפני ההגשה מטגנים שוב, פעם שנייה (טיגון פעמיים הוא המפתח לצ'יפס ממש פריכים וטעימים).
- ממליחים ומגישים עם כנפיי עוף.
תהנו
קרדיט לנענע.

מצרכים:16 כנפי עוף מנוקות, חצויות לשניים.
2 ביצים טרופות עם מלח ופלפל.
1 כוס קמח.
לרוטב:3 כפות שמן זית.
2 שיני שום קצוצות.
3 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ.
3 בצלי שאלוט קצוצים.
3 כפות רכז רימונים
3 כפות סוכר חום.
2 כפות מיץ לימון.
חצי כוס מים.
עירית קצוצה.
אופן הכנה:- טובלים את הכנפיים בביצה ואחר כך בקמח ומטגנים בשמן עמוק כמה דקות, עד שהכנפיים שחומות.
- שמים במחבת רחבה או בווק את השמן וכשהוא חם מטגנים בו את השום, ג'ינג'ר ושאלוט, מטגנים דקה.
- מוסיפים את שאר החומרים של הרוטב ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הכנפיים ומבשלים יחד שלוש דקות, עד שהרוטב סמיך יפה ומצפה את הכנפיים.
- מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את העירית ומגישים עם צ'יפס.
צ'יפס אמיתי

מצרכים:6 תפוחי אדמה קלופים.
שמן קנולה.
אופן הכנה:- חותכים את הצ'יפס.
- מחממים את השמן ל-180 מעלות (בצ'יפסר או עד שמבעבע קלות בסיר עם שמן).
- מטגנים את הצ'יפס פעם אחת, כ-80 אחוז. מוציאים ומסננים.
- לפני ההגשה מטגנים שוב, פעם שנייה (טיגון פעמיים הוא המפתח לצ'יפס ממש פריכים וטעימים).
- ממליחים ומגישים עם כנפיי עוף.
תהנו

קרדיט לנענע.